x close

Fii alături de noi!

Suntem singuri în Univers? Descoperirea colosală făcută de astronomi

de S.T.   •   26 Feb 2016   •   13:54
Suntem singuri în Univers? Descoperirea colosală făcută de astronomi 534
Foto: pixabay.com
O echipă internațională de cercetători și-a propus să afle dacă Pământul ar putea fi singurul corp ceresc locuibil din Univers.

Căutând răspunsuri, cercetătorii au făcut o serie de calcule și au descoperit că Terra este o planetă mult mai specială decât credeau până acum, scrie sciencealert.com.

Experții au vrut să descopere dacă viața ar putea exista și pe alte planete. Potrivit calculelor făcute de ei, acest lucru este aproape imposibil. Atât planetele din Calea Lactee, cât şi exoplanetele sunt mult mai vechi, au dimensiuni mai mari şi, prin urmare, este foarte puţin probabil ca ele să fie locuibile.

Astronomii vor studia în detaliu informaţiile pe care le-au obţinut până în acest moment.

poza

Actualitate

Ziaristul Aurel Stanciu s-a stins din viață

Inima unuia dintre cei mai talentaţi gazetari vrânceni, Aurel Stanciu, a încetat astăzi să mai bată. Anunţul a fost făcut de fiul său, ziaristul Silviu Stanciu, notează Adevărul. Aurel Stanciu a...

20 Oct 2016  •  23:46

poza

Show

Sora unei vedete din România are 30 de ani și e virgină. Declarații uluitoare

Are 30 de ani şi este virgină. Irina Stănescu, sora mea mai mare a Iuliei de la Abracadabra. Este studentă la medicină, are 30 de ani şi este virgină. A avut un prieten în liceu şi doar s-au pupat, de...

20 Oct 2016  •  22:37

sati