Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum se face detoxifierea corectă a organismului

Cum se face detoxifierea corectă a organismului

Cum se face detoxifierea corectă a organismului
03 Oct 2019   •   13:58

În primul rând, eliminarea toxinelor din organism este un proces ce trebuie să se desfășoare în 3 etape. Prima dată, se elimină toxinele din intestinul gros, apoi cele din ficat, iar, la final, trebuie eliminate toxinele ce se află în rinichi. Acesta este primul răspuns ce trebuie dat când cineva este întrebat cum se face detoxifierea corectă a organismului.

Medicii au confirmat faptul că foarte multe probleme de sănătate, printre care putem enumera migrenele sau psoriazisul,  sunt foarte ușor de eliminat din viața noastră dacă acordăm organismului atenția necesară, și anume, îl detoxifiem. Acest lucru trebuie făcut în mod regulat, o dată la 2 sau chiar la 4 luni. 

Dacă lucrurile decurg normal în corpul nostru, toxinele ar trebuie să fie eliminate prin piele, cu ajutorul rinichilor, al colonului, al plămânilor, dar și al rinichilor.

Întrebări frecvente 

Cum știu când corpul meu nu elimină toxinele așa cum ar trebui?

Ei bine, există câteva semne prin care vă puteți da seama dacă în corpul vostru lucrurile decurg așa cum trebuie, iar noi vă vom ajuta să aveți toate informațiile necesare puse la punct.

Pentru ca detoxifierea organismului să se facă în mod corect, este nevoie ca acest proces să aibă loc, prima data, în colon. Pentru ca acest lucru să se îmtâmple, alimentația voastră trebuie să conțină următoarele: cereale, legume și fructe. Aceste 3 alimente sunt cele mai recomandate pentru stimularea tranzitului intestinal.

În timp, alimentația nesănătoasă, stilul de viață haotic și medicamentele pot deregla metabolismul, lucru ce se reflectă și în organism în mod automat.

Purificarea rinichilor

Rinichii sunt foarte importanți, deoarece aceștia filtrează 150 L de sânge în oar 24 de ore. Tocmai de aceea, aceștia trebuie să fie sănătoși și detoxifiați în mod regulat.

Pentru ca rinichii să fie curățați, se recomandă minim 2 L de apă în fiecare zi, fructele, dar și ceaiurile naturale, precum cele făcute din mătase de porumb, urzică, doada calului sau coada șoricelului.

Dacă vreți să apelați la detoxifierea organismului folosindu-vă de cure de detoxifiere, cel mai bine este să consultați înainte un medic, deoarece pot apărea foarte multe complicații. Consultarea unui medic se recomandă, în mod special, femeilor însărcinate sau persoanelor care suferă de ulcer gastric, diabet zaharat, astm.

 

×
Subiecte în articol: detoxifiere organism dieta
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close