Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Leacuri, tratamente, remedii naturale pentru pietrele la rinichi

Leacuri, tratamente, remedii naturale pentru pietrele la rinichi

Leacuri, tratamente, remedii naturale pentru pietrele la rinichi
de O.P.    |    23 Iul 2014   •   13:16
Potrivit ultimelor statistici, peste 25% dintre romani sufera de afectiuni ale rinichilor, mai ales de pietre la rinichi.

Desi cel mai maere numar de cazuri se numara printre barbati, si o mare parte dintre femei se lovesc de aceasta problema si tocmai de aceea va propunem o serie de leacuri naturale care cel putin amelioreaza problemele de acest tip.

Folositi tinctura de ienupar

Ienuparul are calitati antiseptice, diuretice si de a cicatriza. Aceasta planta ajuta la dizolvarea pietrelor de rinichi si se consuma in picaturi amestecate cu apa.

Astfel, se iau 20-25 de picaturi de trei ori pe zi, diluate în 50 ml apa sau insa nu se administreaza mai mult de patru saptamâni fara consult medical. Acest tratament nu este indicat pentru diabetici sau femei insarcinate.
Infuzie cu matase de porumb


Infuzia se prepara dintr-o lingurita de matase de porumb si o cana de apa care se bea dimineata inainte de micul dejun. Apoi, pe parcursul zilei, se mai consuma inca o cana. Aceasta infuzie se prepara prin fierberea decoctului la foc mediu timp de doua ore. Ajuta la sanguinizarea rinichilor si dizolvarea pietrelor, spre eliminare.


Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close