Antena 3 CNN Mediu Poluare Ard mașini dezmembrate ilegal în Sărulești, județul Călărași. Dezvăluiri făcute de fostul comisar al Gărzii de Mediu

Ard mașini dezmembrate ilegal în Sărulești, județul Călărași. Dezvăluiri făcute de fostul comisar al Gărzii de Mediu

Fostul comisar al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, avertizează că arde "unul dintre centrele unde zeci de mașini sunt dezmembrate ilegal zilnic", în Sărulești, județul Călărași.

 Ard mașini dezmembrate ilegal în Sărulești, județul Călărași. Dezvăluiri făcute de fostul comisar al Gărzii de Mediu
Sursa foto: Facebook/ Octavian Berceanu
de Mia Lungu    |    15 Apr 2022   •   21:25

Fumul dens se vede de pe Autostrada A2, iar Octavian Berceanu spune că poate fi văzut și din „biroul președintele Senatului”.

"Nu s-au stins, arde în timp ce vezi postarea asta și cu căderea serii altele se vor aprinde in Sintești, Bălteni, Sectorul 5, Glina, Ștefănești, Bolintin. (....) Arde acum în Sărulești, unul dintre centrele unde zeci de mașini sunt dezmembrate ilegal, zilnic. Se vede de pe autostrada A2, chiar și din biroul președintelui Senatului, cu un binoclu performant", spune Berceanu pe Facebook.

Acesta susține că arderea acestor mașini este "mijlocul prin care o întreaga structură de crima organizată se descurca să facă dispărute o parte din urmele celor 1000 de autoturisme dezmembrate zilnic în România".

Potrivit fostului comisar al Gărzii Naționale de Mediu, focul folosit pentru ars deșeuri, cabluri, plastic, uleiuri arse sau interioarele autoturismelor produce zeci de milioane de euro anual "pentru mafie", dar în același timp "poluare mai mare decât toată încălzirea cu lemne din Muntenia și mii de decese din cele 29.000 cauzate de poluare anual, la nivel național".

? nu s-au stins, arde in timp ce vezi postarea asta și cu căderea serii altele se vor aprinde in Sintești, Bălteni, Sectorul 5, Glina, Ștefănești, Bolintin. ? e mijlocul prin care o întreaga structură de crima organizata se descurca să facă dispărute o parte din urmele celor 1000 de autoturisme dezmembrate zilnic in Romania. ? folosit pentru ars deșeuri, cabluri, plastic, uleiuri arse, sau interioarele autoturismelor produce zeci de milioane de euro anual pentru mafie, poluare mai mare decât toată încălzirea cu lemne din Muntenia și mii de decese din cele 29 000 cauzate de poluare anual, la nivel național. ? arde acum in Sărulești, unul dintre centrele unde zeci de mașini sunt dezmembrate ilegal, zilnic. Se vede de pe autostrada A2, chiar si din biroul președintelui Senatului, cu un binoclu performant. Credit video Mara G.

Posted by Octavian Berceanu on Friday, 15 April 2022

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close