Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: Poate ar fi mai simplu şi mai ieftin să schimbăm preşedintele, nu Constituţia

Adrian Năstase: Poate ar fi mai simplu şi mai ieftin să schimbăm preşedintele, nu Constituţia

Adrian Năstase: Poate ar fi mai simplu şi mai ieftin să schimbăm preşedintele, nu Constituţia
Sursa foto: Sinteza Zilei
14 Ian 2009   •   23:05

"Revizuirea Constituţiei în acest an nu reprezintă o prioritate, dar pentru Traian Băsescu aceasta poate fi o chestiune de agendă personală. Cred că poziţia PSD-ului a fost şi este corectă", a declarat Adrian Năstase, într-o intervenţie telefonică la emisiunea Sinteza Zilei.
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD este de părere că ?poate ar fi mai simplu şi mai ieftin să schimbăm preşedintele în loc să schimbăm Constituţia?.
Năstase a subliniat faptul că în aceste vremuri grele pe care le traversează România prioritatea imediată sunt problemele economice, aspectele sociale generate de aceste probleme. ?Aici ar trebui să mărim eforturile cu toţii. Scandalurile acestea nu ne servesc la absolut nimic?, şi-a încheiat Adrian Năstase intervenţia telefonică de la emisiunea Sinteza Zilei. Proiectul prezidenţial de modificare a Constituţiei a fost prezentat, miercuri dimineaţă, în cadrul unei întruniri, la Palatul Cotroceni. Alături de preşedintele Traian Băsescu, la şedinţă a participat primul-ministru Emil Boc. De asemenea, au fost prezenţi şi şefii de partide, printre care Mircea Geoană - preşedintele PSD şi al Senatului, Marko Bela - preşedintele UDMR, dar şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, actual lider al PNL.
Comisia de analiză a regimului politic şi constituţional şi-a publicat raportul final, un document care era gata de ceva vreme, dar a fost ţinut la sertar din motiv de alegeri parlamentare.
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Fotografie: intactimages.ro
Antena3.ro

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close