Antena 3 CNN Politică Adrian Severin, din spatele gratiilor: „Traian Băsescu n-a controlat sistemul”

Adrian Severin, din spatele gratiilor: „Traian Băsescu n-a controlat sistemul”

Adrian Severin, din spatele gratiilor: „Traian Băsescu n-a controlat sistemul”
24 Mar 2017   •   20:56

Fostul europarlamentar Adrian Severin a dezvăluit o discuție cu Traian Băsescu din biroul de la Cotroceni. 

”Eu pot să spun atât, un lucru cert că în momentul în care scandalul a izbucnit, domnul Băsescu mi-a comunicat să ne vedem. Ne-am văzut la Cotroceni și mi-a spus că din investigațiile serviciilor noastre rezultă că sunt nevinovat și că foarte bine am procedat că nu am demisionat și că mă lupt pentru aflarea adevărului.

Domnul Băsescu a confirmat recent că discuția a avut loc. Nu i-a povestit conținutul, a povestit doar în contextul în care l-am invitat ca martor în proces, în apel.

Nu ştiu dacă e foarte elegant să spun povestea, dar nu cred că e indiscreţie majoră când ne-am despărţit la discuţia pe care am evocat-o mai devreme și în care mi-a spus că din datele pe care le deţine rezultă că e de siguranţă naţională, pentru că era de siguranţă naţională, un înalt demnitar era prins într-o înscenare, era atacat.

La plecare i-am spus: "ai spus că sunt un om singur", mi-am asumat riscul, "dar să ştii că şi tu eşti singur, îţi vei da seama în curând". După părerea mea, Traian Băsescu n-a controlat sistemul, cei care au puterea vizibilă nu controlează nimic”, a declarat Adrian Severin, într-un interviu pentru România TV.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close