Antena 3 CNN Politică Adrian Severin: PSD nu ar trebui să rămână în această guvernare

Adrian Severin: PSD nu ar trebui să rămână în această guvernare

Adrian Severin: PSD nu ar trebui să rămână în această guvernare
Sursa foto: adrian severin
20 Mai 2009   •   01:51

Declaraţia preşedintelui României despre dezamăgirea pe care şi-a provocat-o prin aducerea la putere a Partidului Social Democrat nu s-a lăsat fără reacţii din partea membrilor acestuia. Europarlamentarul Adrian Severin a ţinut să răspundă lui Traian Băsescu şi a anunţat că nu crede că PSD ar trebui să rămână până la capăt în acest Guvern.
El a amintit că a acceptat guvernarea, chiar dacă avea o părere contrară.
"Aşteptăm să vedem ce iese. Deocamdată, şi cei care au susţinut această coaliţie nu sunt mulţumiţi de ea, în frunte cu Băsescu, care a spus că şi-a văzut visul cu ochii şi acum spune că s-a autodezamăgit. Eu nu sunt dezamăgit, pentru că nu am fost amăgit", a spus Adrian Severin. Acesta susţine că declaraţia lui Băsescu despre dezamăgirea de sine "a fost demagogică".
"Declaraţia a fost demagogică în sensul că el nu s-a amăgit niciodată. Dânsul de la bun început a ştiut că acest Guvern nu poate funcţiona aşa cum ar trebui să funcţioneze, pentru că, de la bun început, a ştiut că prin componenta PD-L va submina unitatea acestui Guvern, aşa cum prin componenta PD-L a subminat şi unitatea guvernului PD-L-PNL-UDMR".
Politicianul şi-a exprimat îndoiala şi în legătură cu buna credinţă partemerilor de guvernare. ?PD-L, până la urmă, nu poate fi acuzat prea mult, fiindcă în fond PD-L nici nu există. PD-L este un nume de împrumut pentru preşedintele Băsescu. Lista lor electorală are pe primele locuri oameni care nu sunt de şi din partid. Asta arată, o dată în plus, că, practic, partidul nu există şi cel care face şi desface este preşedintele Băsescu", a declarat Severin. El crede că ?reaua credinţă domină?, ceea ce înseamnă că ?e limpede că nu se poate face o alianţă funcţională".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Severin
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close