Antena 3 CNN Politică Adrian Ursu: Este destul de ușor să faci un compromis în politică

Adrian Ursu: Este destul de ușor să faci un compromis în politică

Adrian Ursu: Este destul de ușor să faci un compromis în politică
06 Mar 2014   •   18:08

Invitat în cadrul emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu", Adrian Ursu a vorbit culisele răzgândirii președintelui Traian Băsescu în favoarea Guvernului Ponta III.

"Izmeneala ipocriziei este nesfârșită în România. Într-o țară în care nu se respectă nicio promisiune de 25 de ani, s-au schimbat toate guvernele posibile, toate partidele au fost la guvernare, nu a fost niciunul care să nu fi fost, acum descoperim dintr-o dată că este nasol că s-a schimbat ceva și s-ar putea ca o promisiune să nu mai fie respectată, pentru că s-a schimbat ceva în componența Guvernului".

"Mi se pare că am ajuns departe cu ipocrizia pe care o știam, o cunoșteam, ne-o asuman cu toții ca într-un fel fiind a noastră. Acum stă țara în loc când s-a schimbat Guvernul Tăriceanu nu a fost cazul, când a venit Boc cu Băsescu și au tăiat salariile, aia era în programul de guvernare? Nici acciza lui Ponta nu era în program ș nu au sărit liberalii la vremea respectivă că nu poate fi acceptată, nu a sărit nimeni pentru nimic în toți acești 25 de ani", a declarat realizatorul emisiunii "Secvențial".


×
Subiecte în articol: 100 de minute
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close