Antena 3 Politică ALDE, critici dure pentru primarul Sectorului 5 București: Își pune cetățenii în pericol

ALDE, critici dure pentru primarul Sectorului 5 București: Își pune cetățenii în pericol

22 Mar 2020   •   13:48
ALDE, critici dure pentru primarul Sectorului 5 București: Își pune cetățenii în pericol
Sursa foto: Foto: Voicu Ion Valentin/ Facebook

Liderul ALDE Voicu Ion Valentin aduce critici dure pentru primarul Sectorului 5 al Capitalei. Voicu susține că Daniel Florea își pune cetățenii în pericol din cauza distribuirii alimentelor.

”Stimate domnule primar,

⛔Având în vedere că în continuare nu luați măsurile de siguranță pentru răspândirea Covid 19, vă solicit să stopați urgent distribuirea alimentelor către cetățenii Sectorului 5.

⛔Acele materiale postate de dumneavoastră privind luarea tuturor măsurilor de siguranță pentru distribuirea acestor alimente sunt doar de fațadă.

https://www.facebook.com/1537065229900944/posts/2532630153677775/?vh=e&d=n

⛔În acest moment, vă încadrați la prevederile art. 326 din Codul Penal cu privire la falsul în declarații și art. 352 din Codul Penal cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor.

⛔Solicit organelor competente să se autosesize în acest caz și să stopeze răspândirea acestui virus către cetățenii Sectorului 5.

⛔Am solicitat în aceste zile să se ia toate măsurile de siguranță pentru limitarea răspândirii acestui Covid 19, dar, din păcate, primarul Daniel Florea încalcă cu bună știință toate normele de siguranță pentru prevenirea și răspândirea acestuia!

⛔În acest moment, domnul Daniel Florea este într-o continuă campanie electorală.

#iresponsabilitate #campanieElectorală”, a declarat Valentin Voicu.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close