Antena 3 CNN Politică Băsescu: Românii vor fi cinstiţi cu preşedintele lor, vor aprecia ce am făcut pentru ei

Băsescu: Românii vor fi cinstiţi cu preşedintele lor, vor aprecia ce am făcut pentru ei

Băsescu: Românii vor fi cinstiţi cu preşedintele lor, vor aprecia ce am făcut pentru ei
11 Iul 2012   •   20:39

Traian Băsescu a ţinut astăzi o conferinţă de presă, în care a făcut primele declaraţii de după demiterea oficială din funcţie.

Vezi cele mai importante declaraţii:


- "Primul lucru pe care vreau să-l comunic este acela că în această campanie care va avea ca finalitate referendumul din 29 iulie eu nu apăr un scaun, am de apărat România europeană", a spus Băsescu. Această  Românie pe care am început să o construiesc  acum 8 ani, acea Românie pe care trebuie sa o facem o Românie Europeană. Eu apăr România. O Românie care a făcut mulţi paşi înainte, fie că vorbim de instituţii sau de aspiraţiile noastre. Fie că în cei 8 ani de mandat ultimii 3 ani au fost afectati de criza economică.

- Ca şef al statului a trebuit să îmi asum măsurile care să prevină intrarea României într-o situatie extrem de dificilă. Mandatul l-am dedicat priocesului de modernizare al României, şi nu aş vrea ca după acest referendum România să facă paşi înapoi. Vă spun ca un om care ştie care sunt criteriile si valorile UE, România a facut în ultimele 2 săptămâni mulţi paşi înapoi din punct de vedere al credibilităţii.

- "Sunt convins că românii nu vor participa la acest mod de a face politică şi ceea ce am cerut şi cer celor care mă sprijină e victoria la referendum". "Obiectivul meu e să câştig referendumul"



×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close