Antena 3 CNN Politică Berceanu: Când ajungi ministru trebuie să te gândeşti că într-o lună sau în doi ani o să pleci

Berceanu: Când ajungi ministru trebuie să te gândeşti că într-o lună sau în doi ani o să pleci

Berceanu: Când ajungi ministru trebuie să te gândeşti că într-o lună sau în doi ani o să pleci
17 Iun 2010   •   12:13

Când cineva ajunge ministru trebuie să se gândească la faptul că "va pleca" din funcţie, mai devreme sau mai târziu, , a declarat, joi, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. El a adăugat că "nu are niciun fel de problemă" în privinţa remanierii.

Întrebat dacă va fi remaniat, Berceanu a făcut apel la poziţia premierului: "Aţi auzit ce a spus Boc, remanierea se face, nu se discută".

"Când ajungi ministru, trebuie să te gândeşti că într-o lună sau o săptămână sau în doi ani o să pleci de acolo. Aşa că nu am niciun fel de problemă din acest punct de vedere. De mult prea mult am intrat în activitatea asta încât să nu mă frământe problema asta", a explicat Berceanu.

La întrebarea pe cine ar vedea ministru al Transporturilor în locul său, Berceanu a răspuns că nu ştie.

Presa a relatat, în ultima perioadă, despre o posibilă remaniere guvernamentală, printre numele vehiculate fiind şi cel al ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, Guvernul catalogând informaţia drept "zvonuri false".

"Nu este vorba de nicio demisie depusă, iar remanierile se fac, nu se discută", a comentat şi premierul Emil Boc zvonurile de remaniere.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Berceanu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close