Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu trage un semnal de alarmă: „Se întâmplă o tragedie”

Călin Popescu Tăriceanu trage un semnal de alarmă: „Se întâmplă o tragedie”

Călin Popescu Tăriceanu trage un semnal de alarmă: „Se întâmplă o tragedie”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    29 Noi 2016   •   15:52

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a susţinut marţi, la Slatina, că „se întâmplă o tragedie” cu PNL, că acest partid a scăzut în sondaje la 20 -25% şi că nu mai are credibilitate.

„PNL-ul nu e în stare să guverneze, nu are cu cine. Cea mai elocventă dovadă este că nu au găsit un lider pe care să-l propună pentru funcţia de prim-ministru. Cu PNL-ul se întâmplă o tragedie. PNL-ul nu mai are lideri şi actualul leadership al PNL este exercitat de vechiul PDL, dar PDL-ul nu poate să scoată oamenii în faţă din considerente politice sau, ca să glumesc, cu ghilimele, estetice, că-i fluieră lumea. Şi cea mai bună dovadă că aşa se întâmplă este că PNL-ul nu mai are credibilitate, a scăzut în sondaje la 20-25%”, a spus Tăriceanu, într-o conferinţă de presă.

Acesta consideră că PNL nu este un partener cu care ALDE poate discuta.

„PNL, consider, nu e un partener cu care se poate discuta. Nu merită să ne pierdem vremea. O spun cu strângere de inimă, pentru că mă uit la PNL şi nu mi-e indiferent. Dacă ar fi fost un oarecare alt partid, probabil că aş fi zis, asta e, îl priveşte”, a adăugat Tăriceanu.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close