x close

Ce portofolii va primi ALDE în noul guvern. Un viitor ministru a spus totul

de D.G.    |    23 Iun 2017   •   12:48
Ce portofolii va primi ALDE în noul guvern. Un viitor ministru a spus totul 817

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a afirmat vineri că, "în principiu", îşi va continua mandatul, precizând că actualii miniştri ai ALDE ar urma să fie propuşi în noul guvern pe aceleaşi posturi pe care le-au avut în Cabinetul Grindeanu.

Prezent, vineri, la un forum de diplomaţie publică organizat de UBB la Cluj-Napoca, Teodor Meleşcanu a afirmat, ca răspuns la întrebările presei, că miniştrii ALDE urmează să fie propuşi pe aceleaşi posturi pe care le-au avut în Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

'Nu m-am dat niciodată înlături când a fost nevoie să îmi servesc ţara. Sunt de profesie diplomat, am fost reconvertit în om politic, aşa că sunt un fel de hibrid foarte potrivit pentru activitatea de ministru de Externe care este şi politică şi profesională. În mod normal voi continua, miniştrii ALDE urmează să fie propuşi pe aceleaşi posturi pe care le-au avut. Într-un guvern de coaliţie au loc şi negocieri, e foarte posibil să fie şi un prim-ministru care să îşi dorească să facă anumite numiri, de aceea nu pot să fiu categoric. În principiu, voi continua mandatul', a spus Meleşcanu.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

ALDE Teodor Meleşcanu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati