Antena 3 CNN Politică Ce SALARII vor avea viitorii parlamentari? Nu vei înţelege de ce se înghesuie atât pentru a intra în Parlament

Ce SALARII vor avea viitorii parlamentari? Nu vei înţelege de ce se înghesuie atât pentru a intra în Parlament

Ce SALARII vor avea viitorii parlamentari? Nu vei înţelege de ce se înghesuie atât pentru a intra în Parlament
de O.P.    |    11 Dec 2012   •   08:02

Se ştie că lumea politicii este una extrem de bănoasă. Dovadă stau casele, maşinile, apartamentele, hainele de firmă, care au răsărit peste noapte în "ograda" politicienilor care au stat mai mult sau mai puţin timp la putere.

Însă, în urma alegerilor parlamentare de anul acesta, numărul politicienilor care vor umple Camera Deputaţilor şi Senatul va fi mai mare, aşadar şi sumele de bani care vor reveni fiecăruia vor fi mai mici.

Privind la declaraţiile de avere ale politicienilor, vedem că anual aceştia iau de pe urma activităţii din Parlament sume de bani de 50.000 de lei sau 40.000 de lei, ceea ce face să vedem că lunar, salariile lor nu depăşesc 4.000 de lei - 5.000 de lei.

Rămâne întrebarea firească: pentru ce atâta luptă pentru un loc în Parlament? Ei bine, răspunsul vine de la sine: afacerile şi "mica înţelegere" sunt încă în floare şi dospesc conturile aleşilor noştri.





×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close