Antena 3 CNN Politică Ce vilă îi pregăteşte Guvernul lui Traian Băsescu

Ce vilă îi pregăteşte Guvernul lui Traian Băsescu

de M.Z.    |    27 Ian 2015   •   12:48

Guvernul îi pregăteşte fostului preşedinte Traian Băsescu vila 1B de la Snagov.

 
Vila are 330 de metri pătraţi construiţi, o curte de peste un hectar şi a fost renovată anul trecut.
 
Vila 1B de la Snagov a trecut de la RA-APPS la SPP.

La sfârşitul anului trecut, Regia Autonomă Administraţia Protocolului de Stat (RA-APPS) i-a propus lui Traian Băsescu şapte imobile care ar putea fi folosite de fostul şef al statului ca locuinţe de protocol.
 
Cinci imobile se află în Bucureşti şi au suprafeţe cuprinse între 273,90 de metri pătraţi şi 440,65 metri pătraţi. Celelalte două imobile sunt în Snagov şi au suprafeţe utile de 2.189,39 de metri pătraţi şi, respectiv, 472 de metri pătraţi.
 
Traian Băsescu îi reproşează premierului Victor Ponta că toate imobilele de protocol ale RA-APPS care i-au fost puse la dispoziţie de Guvern, după încheierea mandatului de preşedinte al ţării, nu corespund nevoilor sale
 
La rândul său, premierul Victor Ponta a declarat că situaţia locuinţei va fi rezolvată cu respectarea legii şi că se va căuta în acest sens la RA-APPS o locuinţă micuţă, care să nu deranjeze pe nimeni.
 
Traian Băsescu îi reproşează premierului Victor Ponta că toate imobilele de protocol ale RA-APPS care i-au fost puse la dispoziţie de Guvern, după încheierea mandatului de preşedinte al ţării, nu corespund nevoilor sale. 
 
La data de 13 ianuarie 2015, Traian Băsescu a făcut o plângere în acest sens. " În cazul în care această solicitare nu se va soluţiona la nivel administrativ-instituţional, mă văd nevoit să mă adresez instanţelor judecătoreşti, cu toate consecinţele ce vor decurge din acest demers judiciar, pentru recunoaşterea unor drepturi ce mi se cuvin", ameninţă Băsescu în plângere. 


Ce case i-a propus RAPPS lui Traian Băsescu:
 
1. Vilă Primăverii, 8 camere - 273 mp
 
2. Ap. Prezan - 6 camere - 279 mp, curte 1.500 mp
 
3. Ap. str. Orbescu - 5 camere - 440 mp
 
4. Vilă str. Praporgescu - 9 camere - 295 mp
 
5. Ap. str. Barbu Delavrancea - 5 camere - 280 mp
 
6. vila 1 A Snagov - 324 mp, curte 9.900 mp
 
7. vila 11 Snagov - 2.189 mp, curte 27.412 mp

×
Subiecte în articol: vila Snagov
Parteneri
Cercuri negre pe cerul Moscovei! Locuitorii sunt îngroziți
x close