Antena 3 CNN Politică Conducerea PNL: ”Îi cerem secretarului general al TNL să își dea demisia din toate funcțiile”

Conducerea PNL: ”Îi cerem secretarului general al TNL să își dea demisia din toate funcțiile”

Conducerea PNL îi cere public demisia din toate funcțiile secretarului general TNL, Octavian Oprea, în urma scandalului provocat de înjurăturile pe care unii tineri liberali le-au adresat PSD în timpul Școlii de Vară.

Conducerea PNL: ”Îi cerem secretarului general al TNL să își dea demisia din toate funcțiile”
de Andreea Ştefan    |    20 Sep 2022   •   20:46

”În urma incidentelor petrecute în cadrul Școlii de vară a TNL conducerea Partidului Național Liberal a decis să ceară lui Octavian Oprea să își dea demisia din toate funcțiile deținute la nivelul partidului.

Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost principalul organizator al evenimentului, organizat în weekendul 9 -11 septembrie 2022 în stațiunea Venus, pe timpul căruia tineri liberali au adresat cuvinte jignitoare la adresa membrilor altor formațiuni politice.

Partidul Național Liberal se delimitează de astfel de comportamente care nu fac decât să atace principiile și valorile care stau la baza întregii noastre activități.

Ne dorim alături de noi cât mai mulți tineri care să înțeleagă că PNL este ghidat de demnitate, solidaritate și respect. Avem nevoie ca tânăra generație să înțeleagă că schimbarea are loc numai prin implicare, iar implicarea necesită asumarea unui rol în societatea din care facem parte.

Totodată, premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă l-a demis pe Octavian Oprea din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României, considerând că modul în care s-a comportat este incompatibil cu funcția publică”, se arată în comunicatul PNL.

×
Subiecte în articol: TNL PNL demisia
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close