Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Decizia ruperii USL nu a fost emoţională şi este ireversibilă

Crin Antonescu: Decizia ruperii USL nu a fost emoţională şi este ireversibilă

Crin Antonescu: Decizia ruperii USL nu a fost emoţională şi este ireversibilă
de M.T.    |    26 Feb 2014   •   18:37

Decizia PNL de a ieşi de la guvernare şi de a rupe protocolul USL nu a fost una emoţională, a declarat, miercuri, liderul liberalilor, Crin Antonescu, acesta adăugând că hotărârea luată marţi este ireversibilă.

„Am avut marea bucurie de a dovedi, fără niciun fel de putinţă, de tăgadă, că în România nu toate partidele fac politică pentru ceea ce mulţi dintre dumneavoastră numiţi ciolan, pentru ceea ce înseamnă beneficii materiale ale unor funcţii şi poziţii la guvernare”, a spus Antonescu.

„PNL a dovedit încă o dată că este un partid care îşi doreşte să guverneze nu pentru a deţine cu orice preţ nişte funcţii, ci pentru a face anumite politici. Când nu sunt întrunite condiţiile pentru aşa ceva, este un partid capabil să renunşe la aceste poziţii pentru politicile sale, pentru principiile şi valoriile sale”, a continuat liderul liberal.

„Decizia de aseară nu a fost emoţională, cum au numit-o unii, sau pripită, cum au considerat-o alţii. A fost o decizie luată în cunoştinţă de cauză, de oameni responsabili, luată nu de un om, ci de oameni care au responsabilităţi la toate nivelurile. A fost o decizie grea, dar luată în mod categoric, în mod copleşitor şi este o decizie ireversibilă”, a conchis Crin Antonescu.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu USL PNL conferinta de presa
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close