Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu: Băsescu nu vrea să rişte pe un guvern falimentar în ochii populaţiei

Cristian Tudor Popescu: Băsescu nu vrea să rişte pe un guvern falimentar în ochii populaţiei

Cristian Tudor Popescu: Băsescu nu vrea să rişte pe un guvern falimentar în ochii populaţiei
Sursa foto: stirea zilei
13 Ian 2009   •   20:56

?Guvernul născut din trădarea celor două partide, din declaraţii minicnoase va dura atâta timp cât are interes Traian Băsescu. Pentru moment cred că Băsescu a cedat pentru că ar fi fost prea de tot ca la numai o lună de la formarea noului guvern, acesta să depună mandatul.? declara într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL.
Cristian Tudor Popescu, senior-editor la ziarul Gândul, nu crede într-un aşa zis plan al lui Băsescu de a fragmenta Partidul Social Democrat. Potrivit acestuia, preşedintele realizează că falimentul acţiunilor noului guvern îi pot dăuna în campania electorală.
?Traian Băsescu ştie ce face în ceea ce priveşte viitorul său politic. El înţelege exact cum stau lucrurile şi nu a glumit când le-a spus politicienilor la formarea noului guvern că dacă nu rezolvă problemele apărute, pot să îşi găsească alt candidat la preşedinţie. El nu vrea să rişte pe un guvern falimentar în ochii populaţiei. Mutările acestea de la PSD la PDL nu sunt de fapt decât nişte mutări de pietricele dintr-un buzunar în altul.? a spus Cristian Tudor Popescu, invitat la emisiunea Ştirea Zilei de la Antena 3. În legătură cu miniştrii actualului cabinet şi cu modul în care aceştia înţeleg să îşi înceapă mandatul, C.T. Popescu a ţinut să taxeze măsurile anunţate de noul ministru al Turismului, Elena Udrea, care doreşte ca românii să îşi petreacă mai degrabă concediile în ţară.
"Eram dispus să uit în ce o priveşte pe doamna Udrea, şi de andrele şi de gogonele şi de cocoşi, dacă era competentă. Dar viziunea, iluminarea cu care îşi începe mandatul îmi aduce aminte de securişti, de comunişti. Când te duceai să ceri paşaport pentru a merge la Viena, în scop turistic, ţi se spunea ?Dar Valea Oltului aţi văzut-o? Mai bine mergeţi întâi acolo şi apoi cereţi paşaport.? a spus Popescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close