Antena 3 CNN Politică Dan Nica, interimar la Interne. Liderii PSD şi PD-L s-au întâlnit marţi seară

Dan Nica, interimar la Interne. Liderii PSD şi PD-L s-au întâlnit marţi seară

Dan Nica, interimar la Interne. Liderii PSD şi PD-L s-au întâlnit marţi seară
Sursa foto: dan nica
13 Ian 2009   •   18:58

Vicepremierul Dan Nica va ocupa pentru moment postul de Ministru al Administraţiei şi Internelor. Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire în funcţia de ministru interimar al Internelor a vicepremierului.
Dan Nica a fost propus Preşedinţiei de către Emil Boc pentru funcţia de ministru interimar al Internelor, în locul lui Gabriel Oprea, care a demisionat, marţi, după ce a pierdut sprijinul politic al PSD pentru acest portofoliu.
Surse din PSD au declarat pentru Antena3.ro că o decizie finală privind viitorul Ministru de Interne va fi luată în cadrul Comitetului Executiv care va avea loc la sfârşitul săptămânii.
"Ne vom întâlni în seara aceasta (n.r. marţi) cu partenerii de la PDL pentru a discuta despre această situaţie. Trebuie să intrăm într-un format disciplinat." a declarat marţi preşedintele PSD, Mircea Geoană, care a subliniat că PSD are deja propunerea pentru viitorul ministru de Interne, dar că nu o va comunica deocamdată. "Am fost puşi în faţa unei situaţii în care a trebuit să luăm măsuri de forţă cu titlul de exemplu, dar cred că vom fi în măsură să dăm un nou ministru de Interne care să se integreze în echipă." a mai spus acesta.
Liderul PSD a criticat masa de manevră folosită marţi dimineaţă de Oprea şi Neţoiu la sediul partidului, apreciind că printre manifestanţii de la Kiseleff nu a văzut decât o mână de oameni din PSD."Îmi pare rău că cineva nu are eleganţa să piardă şi face astfel de acţiuni de protest" a spus Geoană.
Potrivit lui Mircea Geoană, "în mod normal", Virgil Ardelean nu va rămâne la conducerea SRI.
Antena3.ro

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close