Antena 3 CNN Politică Dragnea, critici la adresa unui ministru din guvern: Trebuie să comunice mai bine

Dragnea, critici la adresa unui ministru din guvern: Trebuie să comunice mai bine

Dragnea, critici la adresa unui ministru din guvern: Trebuie să comunice mai bine
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    20 Apr 2017   •   23:46

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi că ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, trebuie trebuie să comunice mai bine, menţionând totodată că "este un ministru bun". 

"Florian Bodog trebuie să comunice mai bine. Este un ministru bun, dar are o mare problemă de comunicare. Şi nu numai el", a spus Dragnea, la Antena 3. 

În legătură cu afirmaţia moderatorului potrivit căreia Bodog ar trata cu superficialitate subiectul deceselor generate de rujeolă, Dragnea a precizat: "Nu, nu cu superficialitate". 

Întrebat despre pericolul ca lipsa vaccinurilor să facă din România un exportator al rujeolei în toată Europa, preşedintele PSD a susţinut că acest fapt este cauzat de lipsa bugetelor multianuale pentru achiziţionarea de vaccinuri. 

"Da, ăsta este efectul faptului că, în ultimii ani, nimeni n-a realizat că trebuie să se bugeteze multianual achiziţia de vaccinuri. (...) Pentru faptul că nu se făceau bugetări multianuale, nu se puteau face achiziţii pentru vaccinuri pentru mai mulţi ani. În fiecare an aveam problemă cu vaccinul", a spus Dragnea. 

El a menţionat că în prezent există bugete multianuale pentru vaccinuri, fiind deja alocată, pentru 2017, suma de 770 milioane de lei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Florian Bodog comunicare

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close