Antena 3 CNN Politică Dragnea infirmă participarea sa la întâlnirea PSD de la Snagov: "Eu am fost în altă pădure"

Dragnea infirmă participarea sa la întâlnirea PSD de la Snagov: "Eu am fost în altă pădure"

Dragnea infirmă participarea sa la întâlnirea PSD de la Snagov: "Eu am fost în altă pădure"
Sursa foto: Liviu Dragnea
01 Feb 2010   •   10:58

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a infirmat, luni, participarea sa duminică seară la întâlnirea de la Snagov, la care au luat parte, alături de alţi social-democraţi, Mircea Geoană şi Viorel Hrebenciuc.
"Nu, eu am fost în altă pădure", a precizat Dragnea, râzând.
Întrebat cum se întâmplă de a ratat şi întâlnirea de la Snagov, şi pe cea de la Poiana Braşov, de acum o săptămână, Dragnea a conchis: "Aşa s-a întâmplat. Ratez foarte multe".
El a sugerat că unii social-democraţi sunt mai importanţi, iar alţii sunt mai puţin importanţi, de aceeea unii sunt convocaţi la diverse întruniri, iar alţii nu.
Nici preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase nu a fost convocat la întâlnirea de duminică seară de la Snagov şi, ca urmare, nu a fost nici prezent.
"Sunt colegi care simt nevoia să se întâlnească, să dicute anumite probleme. Nu ştiu de ce creăm atâtea comentarii în jurul acestor întâlniri", a spus Năstase.
Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, duminică, că a participat, împreună cu câţiva colegi, la Snagov, la o întâlnire cu liderul PSD, Mircea Geoană, el respingând scenariul unui complot.
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close