Antena 3 CNN Politică Dragnea: Văd tot mai multă temere că cineva ar putea întreba despre activitatea şefului SPP

Dragnea: Văd tot mai multă temere că cineva ar putea întreba despre activitatea şefului SPP

Dragnea: Văd tot mai multă temere că cineva ar putea întreba despre activitatea şefului SPP
20 Feb 2018   •   17:47

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a afirmat marţi că vede, cu fiecare zi care trece, "tot mai multă temere, spaimă" că cineva ar putea să pună întrebări despre activitatea şefului SPP, Lucian Pahonţu.

"Eu am văzut nişte texte bine distribuite cred că de către domnul Pahonţu la diverşi parlamentari care s-au achitat de obligaţii. Problema e că atât de mulţi se înghesuiau, încât nu mai ştiau care să iasă primii şi i-am rugat să se ordoneze. Unul pierduse mesajul, mă rog. Deci am văzut o dorinţă foarte mare care nu cumva cineva să pună întrebări despre acel serviciu care este deasupra Constituţiei, deasupra Parlamentului. Cu fiecare zi care trece văd tot mai multă temere, spaimă, că cineva ar putea să pună întrebări despre activitatea domnului director", a afirmat Liviu Dragnea la Parlament, adăugând că are o părere bună despre majoritatea ofiţerilor SPP şi despre activităţile pe care le-au făcut.

Întrebat de ce nu a discutat săptămâna trecută cu preşedintele Iohannis despre activitatea SPP, Dragnea a spus: "Pentru că nu am vrut. Este o chestiune parlamentară, nu trebuie să ne aprobe preşedintele".

Întrebat cum se va finaliza activitatea comisiei parlamentare privind activitatea SPP, liderul PSD a arătat că "se va încheia cu sfârşitul".
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea activitate

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close