Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu, atac dur la Orban: "Aşa am ajuns în PNL, să-ţi fie teamă. Ăsta nu e liberalism. Asta e dictatură"

Florin Cîţu, atac dur la Orban: "Aşa am ajuns în PNL, să-ţi fie teamă. Ăsta nu e liberalism. Asta e dictatură"

Un schimb de replici dure a avut loc între premierul Florin Cîţu şi şeful PNL, Ludovic Orban, la discursurile susţinute la alegerile pentru şefia PNL Sector 2. 

Florin Cîţu, atac dur la Orban: "Aşa am ajuns în PNL, să-ţi fie teamă. Ăsta nu e liberalism. Asta e dictatură"
Sursa foto: Agerpres
de Milena Niță    |    06 Iul 2021   •   09:27

După ce şeful Guvernului l-a acuzat pe Orban de "dictatură" în PNL, şeful liberalilor i-a bătut obrazul Monicăi Anisie pentru trădarea sa şi trecerea în tabăra premierului, scrie Radu Tudor pe blog, citând adevarul.ro.

Florin Cîţu: "Aşa am ajuns în PNL. Să-ţi fie teamă. Ăsta nu e liberalism. Asta e dictatură"

"O susţin pe Monica Anisie pentru încă un mandat la preşedinţia sector 2. E rândul meu să te sprijin.Ţi-a fost teamă să fii la acea poză. Ţi-a fost teamă de repercusiuni. 

Aşa am ajuns în PNL. Să-ţi fie teamă. Ăsta nu e liberalism. Asta e dictatură. Dragi colegi, voi toţi sunteţi pentru mine colegi, indiferent de rezultat. Nu sunteţi lichele sau trădători", a spus premierul Florin Cîţu.

"Alegerile acestea sunt despre viitorul PNL. Despre ce va însemna PNL în următorii ani. Trebuie să avem curajul să ne uităm în trecut şi să vedem ce nu a mers bine. Să nu băgăm sub preş", a completat şeful Guvernului.

Orban: "Am fost alături de dvs la firul ierbii, indiferent de bătălia electorală"

Răspunsul a venit de la Ludovic Orban, aflat în sală. "Am fost alături de dvs la firul ierbii, indiferent de bătălia electorală. Voi fi în continuare alături de dvs. Am şi eu o opţiune în competiţie. Nu trebuie să o împărtăţesc", a afirmat Orban.
 

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Ludovic Orban dictatura
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close