Antena 3 CNN Politică Geoană: Partidele ar trebui să iniţieze un nou proiect de lege ANI. Asumarea răspunderii, contraproductivă

Geoană: Partidele ar trebui să iniţieze un nou proiect de lege ANI. Asumarea răspunderii, contraproductivă

Geoană: Partidele ar trebui să iniţieze un nou proiect de lege ANI. Asumarea răspunderii, contraproductivă
Sursa foto: Mircea Geoanã
26 Apr 2010   •   11:17

Toate partidele parlamentare ar trebui să iniţieze cât mai rapid un proiect dee lege care să pună în concordanţă normele de funcţionare şi organizare ale Agenţiei Naţionale de Integritate cu decizia Curţii Constituţionale, a declarat, luni, preşedintele Senatului, Mircea Geoană. Potrivit fostului lider al PSD, o eventuală asumare a răspunderii guvernului pe modificarea legii ANI ar fi contraproductivă.

?Toate partidele care doresc să vadă reforma justiţiei avansând vor trebui să iniţieze un proiect de lege. Orice variantă de asumare a răspunderii de către guvern este contraproductivă. Din informaţiile mele, există şi o intenţie a ANI de a veni cu propuneri de modifcare mult mai ample la lege decât cele cerute de CC. Opinia mea este să operăm mai întâi aspectele sesizate de CCR. Chiar astăzi sau mâine ar trebui dat drumul la un astfel de proiect de lege? a declarat Geoană.

Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close