Antena 3 CNN Politică Gheorghe Flutur este nemulţumit de activitatea unor organizaţii din teritoriu

Gheorghe Flutur este nemulţumit de activitatea unor organizaţii din teritoriu

Gheorghe Flutur este nemulţumit de activitatea unor organizaţii din teritoriu
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Iul 2013   •   16:19
Secretarul general al PDL Gheorghe Flutur s-a declarat nemulţumit de activitatea unor organizaţii democrat liberale din teritoriu, apreciind că acestea ar trebui să fie mai active.
 
"Aţi văzut, dragi colegi din teritoriu, că vă monitorizăm săptămânal ce faceţi şi dintr-o primă oglindă se vede cine mişcă, cine are acţiuni şi cine nu. Eu, personal, nu sunt mulţumit de ceea ce se întâmplă, nu se poate ca, din ultimele statistici, zece la sută din organizaţii să-şi ţină conferinţe judeţene de presă. Degeaba ne batem noi aici la vârf, facem moţiuni, declaraţii, plângeri la CCR, dacă nu multiplicăm mesajul în teritoriu şi vă rog pe fiecare în parte, înţelegeţi această necesitate", a spus el, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare al PDL, conform Agerpres.
 
El a mai precizat că este importantă reconstrucţia partidului, procesul trebuind finalizat în toamna acestui an. 
 
"Aseară, în Colegiul Director Naţional, preşedintele Vasile Blaga, împreună cu ceilalţi colegi, am analizat, judeţ cu judeţ, cum mergem, ce facem. Am o mare rugăminte. Dorim, una din priorităţi, reconstrucţia acestui partid şi ea se face acum. Noi nu putem să trecem de toamna acestui an - pentru că avem alte priorităţi, după aceea vin europarlamentarele, prezidenţialele - până nu finalizăm reconstrucţia şi organizarea şi alegerile de jos în sus", a precizat el. 
 
Gheorghe Flutur a adăugat că a cerut înfiinţarea unor comisii de specialitate în teritoriu, corespunzătoare celor existente la nivel central. 
 
"Merge greu. Faceţi aceste comisii: (...) aveţi ce vorbi la nivelul judeţelor. Acestea sunt lucruri care fac PDL să crească", a spus el. 
 
Totodată, Flutur a cerut ca la şedinţele birourilor judeţene să fie invitaţi şi reprezentanţii organizaţiilor de pensionari, de tineret şi de femei, dar şi ai organizaţiilor oamenilor de afaceri. 
 
"Este loc de dezbateri care să aducă procente. (...) Sunt acţiuni pe care va trebui să le faceţi în fiecare zonă şi dvs. să le propuneţi, în felul acesta creşte partidul", a completat Flutur. 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close