Antena 3 CNN Politică Hrebenciuc răspunde acuzaţiilor: Nici nu prea am din ce funcţie să îmi dau demisia (VIDEO)

Hrebenciuc răspunde acuzaţiilor: Nici nu prea am din ce funcţie să îmi dau demisia (VIDEO)

Hrebenciuc răspunde acuzaţiilor: Nici nu prea am din ce funcţie să îmi dau demisia (VIDEO)
15 Dec 2009   •   23:00

Viorel Hrebenciuc, fostul şef de campanie al candidatului PSD, Mircea Geoană, respinge acuzaţiile formulate la adresa sa cu privire la eşecul înregistrat de liderul social-democrat în aceste alegeri. Mai mulţi colegi din PSD i-au reproşat acestuia că nu s-ar fi ocupat cum trebuie de campanie, iar unii dintre ei şi-au exprimat dorinţa ca actuala conducere a PSD să îşi depună mandatul.

"Ţin să vă spun şi dumneavpastră şi telespectatorilor că, practic, nici nu prea am din ce funcţie să îmi dau demisia. Eu nu sunt vicepreşedinte al partidului, n-am candidat la Congres la vreo funcţie din care acuma să-mi dau demisia. Eu sunt lider de grup la Camera Deputaţilor şi preşedinte al organizaţiei judeţene Bacău. La Bacău am câştigat alegerile de 20 de ani încoace", a declarat Viorel Hrebenciuc, în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei".

Printre social-democraţii care au contestat performanţa lui Viorel Hrebenciuc s-au numărat preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, fostul vicepreşedinte al partidului, Ioan Rus, dar şi senatorul PSD Miron Mitrea.

În cadrul emisiunii, Viorel Hrebenciuc a răspuns tuturor acuzaţiilor aduse, precizând şi câteva dintre motivele care au stat la baza afirmaţiilor făcute de colegii săi. În cazul lui Miron Mitrea, Hrebenciuc a spus că acesta este "un caz mai special", reamintind că îşi dorea preşedinţia Camerei Deputaţilor, funcţie pe care însă nu a obţinut-o.






Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Hrebenciuc
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close