Antena 3 CNN Politică Ionuț Stroe, ales președintele organizației PNL Sector 4: "Vă cer să muncim împreună, pentru a câștiga împreună!"

Ionuț Stroe, ales președintele organizației PNL Sector 4: "Vă cer să muncim împreună, pentru a câștiga împreună!"

Ionuț Stroe a fost ales președintele organizației PNL Sector 4, cu votul a 734 de delegați. Stroe, către membrii organizației: "Vă cer să muncim împreună, pentru a câștiga împreună!"

Ionuț Stroe, ales președintele organizației PNL Sector 4: "Vă cer să muncim împreună, pentru a câștiga împreună!"
Sursa foto: Facebook/ Ionut Stroe
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   10:16

Comitetul de Coordonare Extraordinar al PNL Sector 4 a decis în urma votului exprimat să îl valideze pe Ionuț Stroe pentru mandatul de președinte al PNL Sector 4. 

Președintele PNL sector 4 a precizat în fața membrilor organizației că rezultatele nu sunt doar ale unui om, ci ale unei întregi organizații și este nevoie să lucreze împreună, pentru a câștiga împreună:

"Trebuie să înțelegem că munca este cea care ne va aduce întotdeauna rezultate. Când vorbim de muncă, vorbim și de rezultate. Rezultatele nu sunt ale unui om, ale unor oameni, ci sunt ale întregii organizații. Nu vă așteptați ca cei pe care-i alegeți astăzi să muncească pentru voi, ci să muncească alături de voi. Avem nevoie de aceste valori, de o organizație matură. Vă cer să muncim împreuna și să câștigăm împreună". 

În cadrul reuniunii a fost ales și Biroul Politic al Organizației. Ionuț Stroe a fost desemnat președinte interimar al PNL Sector 4 in octombrie 2023.

"Mulțumesc tuturor colegilor care mi-au acordat aseară votul pentru mandatul de președinte al organizației PNL Sector 4! Cu peste 800 de membri prezenți, am arătat că suntem o organizație puternică, care în doar câteva luni și-a dublat numărul de membri.

La PNL Sector 4 e timpul pentru o gândire politică pe termen lung, cu obiective importante, majore pentru București și pentru sectorul 4!  Politică matură făcută de oameni maturi. Sunt sigur că vom câștiga atât Bucureștiul, prin managerul și medicul excepțional, Cătălin Cîrstoiu , dar și Sectorul 4, în alianță cu un primar performant, Daniel Băluță.

Le mulțumesc președintelui PNL, Nicolae Ionel Ciucă, și secretarului general, Lucian Bode, pentru încrederea acordată atunci când am fost propus, în octombrie 2023 și pentru susținerea de aseară. 

I-am avut alături de noi și pe Cătălin Cîrstoiu, viitorul primar general, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 și un partener de încredere, Sebastian Burduja, președintele PNL București, Hubert Thuma, Vicepreședinte regional PNL și pe europarlamentarul Rareș Bogdan.", a transmis Ionuț Stroe.

Material susținut de PNL

×
Subiecte în articol: PNL ionut stroe sector 4
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close