Antena 3 Politică Ladislau Ritli rămâne la şefia Ministerului Sănătăţii. A primit aviz favorabil din partea comisiilor

Ladislau Ritli rămâne la şefia Ministerului Sănătăţii. A primit aviz favorabil din partea comisiilor

08 Feb 2012   •   18:15
Ladislau Ritli rămâne la şefia Ministerului Sănătăţii. A primit aviz favorabil din partea comisiilor Foto: Intact Images

Ministrul desemnat al Sănătăţii Ladislau Ritli a primit, miercuri, recomandarea favorabilă, în unanimitate, din partea comisiilor de sănătate, informează Mediafax.

Ritli a spus în timpul audierii că noua lege a sănătăţii ar putea intra în vigoare la sfârşitul anului 2012 sau începutul lui 2013, menţionând că va fi o consultare extrem de largă cu specialişti şi cetăţeni pentru elaborarea acesteia.

El a spus că, din păcate, proiectul legii sănătăţii care a fost pus în dezbatere publică în decembrie 2011 a fost retras şi, la ora actuală, secretarii de stat împreună cu subsecretarii organizează consultări extrem de largi cu specialiştii pentru elaborarea unei legi "mult mai profunde.
   
"Vom face o lege mult mai profundă. Estimăm că la sfârşitul acestui an sau începutul anului viitor ar putea fi implementată această lege", a afirmat Ritli.
   
Ladislau Ritli a mai arătat că la elaborarea legii se va ţine cont de toate opţiunile, atât ale profesioniştilor, cât şi ale bolnavilor, ale cetăţenilor.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close