Liviu Dragnea critică Guvernul pentru demersurile privind majorarea taxelor pe muncă: ”Nu are legitimitate!”

de A.M.P    |    07 Sep 2016   •   11:10
Liviu Dragnea critică Guvernul pentru demersurile privind majorarea taxelor pe muncă: ”Nu are legitimitate!” Foto: Antena 3

Guvernul Cioloș nu a fost învestit pentru a proceda la schimbări din temelii, care nu sunt bine fundamentate, a declarat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea, începutul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Dragnea a comentat, astfel, intenția Executivului de modificare a Codului Fiscal, modificare prin care sunt majorate contribuțiile angajaților cu profesii liberale și PFA-uri.

"Guvernul nu înţelege că a fost învestit, în principal, pentru a administra treburile ţării, nu pentru a proceda la schimbări din temelii şi schimbări care nici nu sunt bine fundamentate, nici nu sunt dezbătute. Probabil dintr-o dorinţă de fugă pentru imagine. Mă refer la ultima iniţiativă pe care am văzut-o despre intenţia de modificare a Codului fiscal. Nu are legitimitate acest Guvern să facă acest lucru şi sper să înţeleagă miniştrii. Speranţă mare am, de fapt, la domnul Dacian Cioloş", a spus Dragnea, citat de Agerpres.

Parteneri
x close