Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea: PSD nu e în pericol de scindare

Liviu Dragnea: PSD nu e în pericol de scindare

Liviu Dragnea: PSD nu e în pericol de scindare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    09 Mar 2017   •   21:30

Partidul Social Democrat nu e în pericol de scindare, a declarat joi preşedintele partidului, Liviu Dragnea, care şi-a exprimat speranţa ca nici ALDE să nu fie în acest pericol.

Răspunzând unei întrebări într-un interviu la România TV, Dragnea a menţionat şi că nu crede că se poate repeta scenariul ruperii USR în ceea ce priveşte coaliţia de guvernare PSD-ALDE.

„Nu cred. Asta nu înseamnă că cineva sau mai mulţi n-ar dori lucrul ăsta. Probabil poate să fie o dorinţă politică legitimă a unor partide. Nu ştiu dacă sunt şi instituţii implicate aici, dar, dincolo de exterior, cel mai greu este de gestionat puterea pe care o câştigi prin vot, printr-un vot legitim PSD nu este în pericol de scindare, categoric nu. Sper că nici ALDE să nu fie în acest pericol”, a afirmat liderul PSD.

El a arătat că a făcut tot ce a fost posibil ca relaţiile dintre co-preşedinţii ALDE să fie unele bune.

„Eu am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, şi fac în continuare ca bun prieten, ca relaţiile dintre domnul Tăriceanu şi domnul Daniel Constantin să fie relaţii bune. Şi sper să dureze, pentru noi e important ca lucrurile în ALDE să fie în regulă, pentru că am auzit tot felul de zvonuri, în ultima perioadă, în ultimele zile, sper să nu fie adevărat. Dar, din punct de vedere al PSD, PSD-ul nu e în pericol de scindare”, a spus Dragnea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close