Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban, despre amendamentul privind dublarea alocaţiilor: „PSD a stat trei ani la guvernare. N-au fost în stare să facă absolut nimic decât să facă praf bugetul”

Ludovic Orban, despre amendamentul privind dublarea alocaţiilor: „PSD a stat trei ani la guvernare. N-au fost în stare să facă absolut nimic decât să facă praf bugetul”

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că Partidul Social Democrat a stat trei ani la guvernare şi putea să majoreze alocaţiile pentru copii în această perioadă.

Ludovic Orban, despre amendamentul privind dublarea alocaţiilor: „PSD a stat trei ani la guvernare. N-au fost în stare să facă absolut nimic decât să facă praf bugetul”
Sursa foto: Foto: Ludovic Orban/ Facebook
de S.T.    |    12 Dec 2019   •   14:44

Premierul Ludovic Orban a comentat anunţul făcut joi de preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, conform căruia social democraţii vor depune un amendament la legea bugetului de stat pe 2020 prin care propune dublarea alocaţiilor pentru copii, iar dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea, social-democraţii vor elabora un proiect de lege pe acest subiect.

Ludovic Orban a amintit că PNL a majorat alocaţiile pentru copii şi a spus că liberalii au înaintat proiectul de lege de indexare anuală a cuantumului acestora.

„Eu cred că este suficient. Sigur, acum PSD încearcă să ne copieze pe noi. Cred că aceasta competiţie va fi înţeleasă aşa cum trebuie de toţi românii. PSD a fost trei ani la guvernare. PSD putea în trei ani de guvernare să majoreze alocaţiile pentru copii. Cu toate acestea, alocaţiile au fost majorate de către PNL.

Orice fac acum arată că n-au fost în stare timp de trei ani de guvernare să facă absolut nimic decât să facă praf bugetul, să declanşeze cheltuieli nesăbuite, să sifoneze banul public, să-şi angajeze rudele, pilele şi toţi neisprăviţii în administraţia publică, iar acum încearcă să mai obţină încrederea unor oameni venind cu iniţiative populiste pentru care nu există niciun de suport bugetar”, a spus premierul.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban alocaţii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close