Antena 3 CNN Politică Mara Mareş, la conferinţa regională "Europa în fiecare localitate": "Noi, cei din PNL și din TNL, suntem aceia care căutăm soluții"

Mara Mareş, la conferinţa regională "Europa în fiecare localitate": "Noi, cei din PNL și din TNL, suntem aceia care căutăm soluții"

Mara Mareş, deputat PNL şi preşedinta TNL, a declarat, astăzi, în cadrul conferinţei regionale "Europa în fiecare localitate" că liberalii din România "sunt cei care caută soluţii".

de Georgiana Adam    |    09 Mar 2024   •   14:26

Mara Mareş a participat la conferinţa regională "Europa în fiecare localitate", o campanie demarată de liberali, care a început astăzi la Cluj şi se va încheia pe 9 mai, de Ziua Europei, la Bucureşti.

"Pin aceste conferințe mi-am dat seama că putem nu doar să unim partidul, dar și să deschidem partidul, să-i lăsăm pe oameni să privească pur și simplu în ograda noastră, în sufletele noastre, să îi lăsăm să ne vadă, să ne audă, să ne întrebe lucruri și să ne ajute fiecare în parte, după putere și după priceperea fiecăruia.

În cazul acestei campanii naționale, am pregătit și un steag imens al Uniunii Europene, care va fi desfășurat în întreaga țară, va începe astăzi aici, la Cluj, și va parcurge fiecare județ și va poposi la  fiecare obiectiv important finanțat cu fonduri europene.

Steagul nostru pe care îl vedeți veți vedea în câteva ore va face turul României. Steagul are menirea să aducă la propriu Europa în fiecare localitate. El pornește de astăzi de la Cluj, va parcurge toate județele țării și va ajunge de 9 mai, de Ziua Europei, la București.

Vă invit să purtați cu mândrie steagul acesta, ca  un soi recunoaștere pentru generația care ne-a adus în Uniunea Europeană și ca o promisiune că noi vom duce mai departe parcursul nostru european.

Vom mapa fiecare localitate, prin 3228 de materiale video și vom arăta oamenilor modelul de succes al administrațiilor liberale, iar ei vor vedea că în spatele cuvintelor noastre stau foarte multe fapte, obiective, realizate cu banii europeni, realizate de administrații liberale, administrații competente și europene.

Noi, cei din PNL și din TNL, suntem aceia care căutăm soluții", a declarat Mara Mareş.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: PNL TNL Mara Mareş
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close