Ministrul din Guvernul Cioloş care îşi anunţă ieșirea definitivă din politică

de A.M.P    |    24 Sep 2016   •   16:22
Ministrul din Guvernul Cioloş care îşi anunţă ieșirea definitivă din politică Foto: Dacian Ciolos/Facebook

Vicepremierul Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat sâmbătă că nu vrea să candideze la Parlament la alegerile din decembrie, deoarece doreşte să se reîntoarcă la catedră imediat ce îşi va încheia mandatul în actualul Guvern.

"Nu candidez. Vreau să-mi termin acest mandat, este pentru mine foarte important. Am mers la acest Guvern cu gândul de a ajuta la echilibru, am vrut ca prin experienţa mea să-i sprijin şi pe colegii mai tineri care veneau în acest Guvern, să fac o punte între instituţii, între partide şi misiunea mea se încheie la finalul acestui an. Nu vreau să mai candidez, vreau să mă întorc la catedră, am foarte multe proiecte de cercetare, am foarte multe proiecte care mi-au rămas odată cu prezenţa asta neaşteptată, ca să spunem, în Guvern, pentru că n-am visat şi n-am crezut că o să mai ajung vreodată în Guvernul României", a afirmat Vasile Dîncu, citat de Agerpres.

Vicepremierul a spus că este important să existe proiecte solide iar proiectul său nu are legătură, în acest moment, cu politica.

Parteneri
x close