Antena 3 CNN Politică Mugur Ciuvică: Traian Băsescu a intrat în vrie şi nu reuşeşte să se stabilizeze

Mugur Ciuvică: Traian Băsescu a intrat în vrie şi nu reuşeşte să se stabilizeze

Mugur Ciuvică: Traian Băsescu a intrat în vrie şi nu reuşeşte să se stabilizeze
22 Mai 2008   •   22:08

?Traian Băsescu vorbeşte multe în ultima vreme, din ce în ce mai rău şi din ce în ce mai singur. A intrat în vrie şi nu reuşeşte să se stabilizeze?, a declarat analistul Mugur Ciuvică, invitat în cadrul emisiiunii Sinteza Zilei de joi seara. ?Traian Băsescu este în cadere şi am observat că toţi cei care au cazut sau s-au retras simt nevoia să vorbească despre ce au făcut. Această frustrare am observat-o duminică la interviul dat de preşedinte la o altă televiziune, când jumătate din timp a vorbit despre ce făcut el ca primar şi apoi ca preşedinte al României, a ajuns la acest moment, de bilanţ?, a spus Mugur Ciuvică, la emisiunea Sinteza Zilei.

Comentariile au fost făcute în contextul declaraţiilor făcute de preşedintele României, duminică, la un post de televiziune.

În ceea ce priveşte campania electorală pentru alegerile locale, aflată în plină desfăşurare, analistul Mugur Ciuvică a declarat că a ?observat că Ludovic Orban este complet inexistent ca teme de atac, nu a intervenit cu critică la adresa lui Traian Băsescu.?

Mugur Ciuvică a continuat precizând că ?suspectează? că ?cei de la PD-L le-au întins o capcana liberalilor: PSD-ul îl atacă pe Traian Băsescu, PNL-ul nu atacă, ceea ce ar putea fi o strategie paguboasă, pentru PNL, după alegeri.?

Jurnalistul Victor Ciutacu, prezent în cadrul emisiunii, a declarat că ?Toţi candidaţii au acelaşi program electoral, vorbesc discuţii, este olimpiada locurilor de parcare.?

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close