Antena 3 CNN Politică Numărători paralele. Videanu (PDL): Băsescu conduce. Hrebenciuc (PSD): Geoană are un avans mare (VIDEO)

Numărători paralele. Videanu (PDL): Băsescu conduce. Hrebenciuc (PSD): Geoană are un avans mare (VIDEO)

Numărători paralele. Videanu (PDL): Băsescu conduce. Hrebenciuc (PSD): Geoană are un avans mare (VIDEO)
06 Dec 2009   •   22:37

După rezultatele exit-poll-urilor, partidele au început numărătoarea paralellă a voturilor şi, potrivit declaraţiilor venite din partea oficialilor celor două formaţiuni politice, ambii competitori continuă să îşi proclame victoria.

Astfel, Viorel Hrebenciuc, de la PSD, a declarat că Mircea Geoană are un avans de 200.000 - 250.000 de voturi, diferenţă care nu se mai poate modifica nici cu ajutorul voturilor din diaspora. "Practic nimic nu se mai poate întâmpla, voturile din diaspora nu mai pot influenţa rezultatul alegerilor", a declarat Hrebenciuc la Antena 3.

De cealaltă parte, Adriean Videanu, de la PDL, a declarat că după numărarea voturilor din aproape 40 la sută din secţii, Traian Băsescu are 50,7% iar Mircea Geoană 49,2%, fără numărarea voturilor din diaspora.

Trei exit-poll-uri l-au dat câştigător pe Mircea Geoană, în timp ce exit-poll-ul comandat de B1 TV, apropiat de PDL, a dat un rezultat de 50% - 50%.

Numărătoarea paralelă a voturilor va continua întreaga noapte, iar Biroul Electoral Central va anunţa primele rezultate parţiale luni dimineaţă.

DECLARAŢIA LUI VIOREL HREBENCIUC


PRIMA DECLARAŢIE A LUI ADRIEAN VIDEANU



A DOUA DECLARAŢIE A LUI ADRIEAN VIDEANU

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Viorel Hrebenciuc Adriean Videanu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close