Antena 3 CNN Politică PDL Constanţa: România nu este pregătită să încurajeze căsătoria între persoane de acelaşi sex

PDL Constanţa: România nu este pregătită să încurajeze căsătoria între persoane de acelaşi sex

PDL Constanţa: România nu este pregătită să încurajeze căsătoria între persoane de acelaşi sex
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Apr 2013   •   19:25

Liderul PDL Constanţa, senatorul Gigi Chiru, spune, comentând iniţiativa deputatului USL Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex, că România nu este pregătită să încurajeze căsătoria între persoane de acelaşi sex şi că sunt multe teme mult mai importante.
   
"România nu este pregătită să încurajeze căsătoria între persoane de acelaşi sex şi eu cred că subiectul acestea a venit în spaţiul public mult prea devreme pentru noi. Nu vreau să mă exprim de o parte şi de alta a taberei, dar cred că este mult prea devreme şi noi avem mult prea multe teme mult mai importante. Eu spun că este mult prea devreme să discutăm un astfel de subiect. Ca să fiu foarte tranşant, în momentul acesta nu sunt de acord cu căsătoria între persoanele de acelaşi sex?, a declarat liderul PDL Constanţa, Gigi Chiru, duminică, într-o conferinţă de presă.
   
Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat că nu are "absolut nimic" să le reproşeze homosexualilor, pe care îi consideră "doar nişte oameni bolnavi", el comentând astfel iniţiativa deputatului USL Remus Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex.
   
"Domnul deputat Remus Cernea se dovedeşte un extravagant, ca să folosesc un cuvânt liniştit. Eu nu am absolut nimic să le reproşez homosexualilor, îi consider doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relaţie naturală, motiv pentru care, după părerea mea, nu are absolut nicio şansă", a declarat Puiu Haşotti, întrebat despre iniţiativa lui Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex.

×
Subiecte în articol: România Puiu Hasotti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close