Antena 3 CNN Politică PNL primește o lovitură dură. ”Nu intrăm în astfel de aventuri politice”

PNL primește o lovitură dură. ”Nu intrăm în astfel de aventuri politice”

ALDE a transmis, marți, pe Facebook, că nu susține organizarea de alegeri anticipate și că declarațiile prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan nu fac decât să alunge investitorii. Totodată, ALDE precizează că nu intră în această „aventură politică” doar pentru ca PNL să mai obțină câteva procente.

PNL primește o lovitură dură. ”Nu intrăm în astfel de aventuri politice”
31 Dec 2019   •   09:49

„Le reamintim celor din partidul de guvernământ că au primit votul nostru la învestire ca să guverneze și nu ca să introducă teme parazitare în societate. Declarațiile prim-vicepreședintelui PNL cu privire la iminența alegerilor anticipate nu fac decât să creeze nervozitate în societate și îngrijorare în mediul de afaceri. Atunci când era în opoziție, PNL vorbea despre nevoia de predictibilitate în mediul de afaceri. Ce s-a schimbat în mai puțin de o lună și jumătate? Asemenea declarații nu fac decât să determine companiile prezente în România să-și amâne investițiile și planurile de dezvoltare. Fiecare asemenea declarație nu face decât să alunge investitorii și să lipsească românii de noi locuri de muncă”, se arată în mesajul postat de ALDE pe Facebook.

Partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu a precizat că nu va intra „în asemenea aventuri politice” doar pentru ca PNL să ăși mărească electoratul.

„ALDE nu intră în asemenea aventuri politice doar pentru ca un partid să-și mai mărească cu câteva procente zestrea electorală. Nu ne asociem unui asemenea plan care e clar că va împinge România într-o perioadă de instabilitate politică din care românii nu au nimic de câștigat. Dacă prim-vicepreședintele partidului de guvernământ vrea să compenseze lipsa de experiență prin acțiuni teribiliste și instaurare de haos, sperând că pescuitul în ape tulburi e o soluție, noi nu intrăm în asemenea joc”, a subliniat ALDE, pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, a anunțat, luni, că PNL poartă negocieri cu partidele parlamentare pentru declanșarea alegerilor anticipate, fiind nevoie de încă 24 de voturi pentru a susține un astfel de demers. Europarlamentarul a afirmat că anticipatele vor avea loc până în aprilie 2020.

×
Subiecte în articol: ALDE
Parteneri
x close