Antena 3 CNN Politică Primele critici dure la adresa Guvernului Cioloș

Primele critici dure la adresa Guvernului Cioloș

Primele critici dure la adresa Guvernului Cioloș
06 Dec 2015   •   22:33

Asociația Municipiilor din România își exprimă nemulțumirea față de lipsa de transparență a Guvernului în fundamentarea și elaborarea bugetului de stat pe 2016, subliniind că a propus ministrului Finanțelor Publice, Anca Dragu, o întâlnire pe această temă, scrie agerpres.ro. 

"În data de 24 noiembrie Asociația Municipiilor din România a transmis Guvernului, prim-ministrului Dacian Cioloș, vice-premierului și ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice — Vasile Dîncu și ministrului Finanțelor Publice — Anca Dana Dragu solicitarea de a organiza o întâlnire pentru a discuta despre proiectul de buget pentru anul 2016. Totodată, AMR a expus și câteva probleme în convergență cu programul de guvernare propus, prezentând și soluții pentru depășirea acestora: alocarea resurselor financiare către administrația publică locală, profesionalizarea administrației publice locale și identificarea și eliminarea vulnerabilităților în absorbția fondurilor europene'', se arată într-un comunicat AMR transmis duminică AGERPRES.

Asociația Municipiilor din România include toate cele 103 municipii din țară, la care se adaugă sectoarele Bucureștiului.

×
Subiecte în articol: guvernul Cioloș
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close