Antena 3 CNN Politică PSD: În timp ce copiii nu îşi primesc banii alocaţi, Iohannis îşi continuă nepăsător campania electorală

PSD: În timp ce copiii nu îşi primesc banii alocaţi, Iohannis îşi continuă nepăsător campania electorală

PSD: În timp ce copiii nu îşi primesc banii alocaţi, Iohannis îşi continuă nepăsător campania electorală
22 Feb 2019   •   17:59

Partidul Social Democrat îl acuză pe Klaus Iohannis că a blocat majorarea alocaţiilor pentru copii, prevăzută în legea bugetului pe 2019.

„Președintele Iohannis Bețe-n-Roate tocmai a blocat majorarea alocațiilor pentru copii prevăzută în Legea Bugetului pentru anul 2019 votată de PSD, ALDE, UDMR și Minorități. Deși Guvernul a adoptat ordonanța de urgență care să permită utilizarea sumelor suplimentare prevăzute în buget pentru majorarea alocațiilor, această prevedere nu poate intra în vigoare decât la data de 1 a lunii ce urmează intrării în vigoare a Legii Bugetului.

Așadar, chiar dacă Guvernul a pregătit banii pentru copii, aceștia nu vor putea fi acordați din cauza blocajului presedintelui. În timp ce copiii nu își primesc banii alocați, Iohannis își continuă nepăsător campania electorală”, au scris reprezentanții PSD, pe pagina de Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curţii Constituţionale a României (CCR) o sesizare de neconstituţionalitate asupra legii bugetului de stat pe anul 2019, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

×
Subiecte în articol: Iohannis bani alocaţii Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close