Antena 3 CNN Politică PSD mai pierde un deputat: "Liderii partidului nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai"

PSD mai pierde un deputat: "Liderii partidului nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai"

PSD mai pierde un deputat: "Liderii partidului nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai"
22 Iul 2019   •   15:57

Victor Ponta mai smulge un deputat din PSD și îl aduce în Pro România. Deputatul de Dolj Florinel Stancu și-a anunțat demisia din rândurile social-democraților și trecerea la formațiunea lui Ponta.

"După o lungă perioadă de activitate politică în cadrul Partidului Social Democrat, mi-am depus demisia din PSD pentru a mă alătura singurului partid de centru-stânga, social-democrat, pro-european și pro-cetățeni din România. Am ales să fac parte din echipa PRO-România.

Vreau să știți că liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greșit cu nimic față de români și nu vor face nicio schimbare, nici macar de dragul primarilor. Democrația nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poți spune românilor că te vei bate pentru ei și că România va arăta mai bine peste un an.

Primarilor PSD din județ le transmit că îi apreciez foarte mult și că mi-a facut o deosebită plăcere să activez alături de ei. Știu că m-au așteptat mai des în localitățile lor, dar singura explicație a lipsei mele este că nu am fost lăsat să ajung mai des la ei.

Cei care mă cunosc știu foarte bine că pentru mine principiile sunt mai presus de interesele politice, iar alegerea de a părăsi o echipă nu este neapărat un lucru plăcut. Cu toate acestea, sunt convins că românii așteaptă altceva de la noi, iar cu mentalități învechite nu poți oferi politici noi.

Toți cei care au curaj și vor să facă parte din echipa celui mai bun Prim-ministru pe care l-a avut România, domnul Victor Ponta, îi aștept alături de noi", a scris Stancu, pe Facebook. 

Florinel Stancu are 52 de ani și a mai fost consilier județean din partea PSD și vicepreședinte al organizației PSD Dolj.

În prezent, grupul parlamentar al Pro România din Camera Deputaților are 24 de membri.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close