Antena 3 CNN Politică PSD și ALDE se pregătesc de moțiune de cenzură

PSD și ALDE se pregătesc de moțiune de cenzură

PSD și ALDE se pregătesc de moțiune de cenzură
05 Aug 2016   •   12:59

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Vaslui, că luni va avea o întâlnire cu co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe tema unei eventuale moţiuni de cenzură împotriva Guvernului. 

Liviu Dragnea a declarat că 'luăm în calcul serios moţiunea de cenzură' 

'Voi avea o întâlnire cu domnul Tăriceanu. Luăm în calcul serios moţiunea de cenzură pentru că ceea ce au făcut acum, dincolo de dispreţ, arată că nu au nici un fel de respect faţă de lege. Este şi o lipsă de informare crasă', a declarat Liviu Dragnea. 

Preşedintele PSD a adăugat că până la sfârşitul lunii august va prezenta o primă formă a programului de guvernare. 

'La programul de guvernare se lucrează, va fi un document plin de substanţă, aplicabil, care nu va conţine nici un fel de poveste, ci lucruri pe care le putem finanţa şi se vor finaliza în mandate de 4 ani. Am discutat aseară, până târziu, cu fiecare organizaţie în parte şi despre idei, direcţii de acţiune din programul de guvernare, cât şi de pregătirea şi organizarea pentru campania electorală. Vom avea o primă formă până la sfârşitul lunii august care să înceapă să fie prezentată şi comunicată', a spus liderul PSD. 

Întrebat despre numele premierului desemnat al PSD, Liviu Dragnea a răspuns: 'PSD a avut tot timpul nume. Nu vrem să aruncăm pe piaţă nici un nume (...). PSD nu a avut niciodată un premier slab, a avut doar premieri buni care au făcut lucruri bune pentru România. Va avea şi de data asta şi un program de guvernare care va fi sprijinit şi votat, sper, de oameni'. 

Liviu Dragnea participă vineri, la Vaslui, la şedinţa Comitetului Naţional Executiv al PSD.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close