PSD: Cu USR la guvernare, aflăm că autostrăzile vor apărea după 2024. Ministrul Drulă era Sculă pe Basculă doar din vorbe

de Georgiana Adam    |    05 Ian 2021   •   15:30
PSD: Cu USR la guvernare, aflăm că autostrăzile vor apărea după 2024. Ministrul Drulă era Sculă pe Basculă doar din vorbe Hepta

Social-democrații îl ironizează pe ministrul Trasporturilor, Cătălin Drulă, despre care spun că "mărețul profesionist se dovedește că era Sculă pe Basculă doar din vorbe.

Social-democrații îl ironizează pe ministrul Trasporturilor, Cătălin Drulă, despre care spun că "mărețul profesionist se dovedește că era Sculă pe Basculă doar din vorbe.

Declaraţia vine după ce azi, șefa Companiei de Autostrăzi a anunţat că abia peste trei ani ar putea începe execuția autostrăzii Comarnic-Brașov

Social-democrații spun că "e mult mai simplu să te dai mare în Opoziție, râzând să vezi statul blocat atât în licitații publice".

PSD: Cu USR la guvernare, aflăm că autostrăzile vor apărea după 2024!

"Cu USR la guvernare, aflăm că autostrăzile vor apărea după 2024! Din Opoziție, useriștii criticau la foc automat ritmul lent din construcția de autostrăzi dând iluzia că, dacă ar administra ei situația, totul s-ar petrece cu viteza luminii! 

Azi, cu USR la comanda Ministerului Transporturilor, șefa Companiei de Autostrăzi ne anunță sec că abia peste trei ani ar putea începe execuția autostrăzii Comarnic-Brașov! Despre terminarea lucrării, evident, nu poate spune nimic, iar ministrul Drulă tace solemn. 

E mult mai simplu să te dai mare în Opoziție, râzând să vezi statul blocat atât în licitații publice, cât și în a proteja popândăii, urșii, liliecii sau gândacul-croitor! 

PSD: USR a pus la Transporturi o simplă Pendulă, care ne spună ora exactă la autostrăzi din 4 în 4 ani

Azi, mărețul profesionist Drulă se dovedește că era Sculă pe Basculă doar din vorbe. În fapte, USR a pus la Transporturi o simplă Pendulă, capabilă să ne spună ora exactă la autostrăzi doar din 4 în 4 ani!", este mesajul transmis marţi pe pagina de Facebook a PSD.

Parteneri
x close