Antena 3 CNN Politică Ramona Mănescu: Românii trebuie să fie informaţi cu privire la activitatea europarlamentarilor

Ramona Mănescu: Românii trebuie să fie informaţi cu privire la activitatea europarlamentarilor

Ramona Mănescu: Românii trebuie să fie informaţi cu privire la activitatea europarlamentarilor
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
17 Iul 2011   •   09:56

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu arată, în raportul de activitate din Parlamentul European, că unul din obiectivele sale cele mai importante se referă la îmbunătăţirea ratei de absorbţie a fondurilor europene în România, deoarece ţara noastră este pe ultimul loc în UE la acest capitol.

VEZI RAPORTUL DE ACTVITATE AL EUROPARLAMENTARULUI

Ramona Mănescu este membru al grupului ALDE, coordonator al liberalilor in Comisia pentru Dezvoltare Regională şi membru al Comisiei pentru Cultură şi Educație. De asemenea, Ramona Mănescu este vicepreşedinte al Intergrupului Urban şi al Intergrupului Tineret. În plus, europarlamentarul liberal face parte din Delegaţia pentru relaţiile cu Peninsula Arabă şi este membru supleant în Delegaţia pentru relaţiile cu Japonia.

Ramona Mănescu mai arată, în raportul de activitate: „Am susţinut dezvoltarea educaţiei vocaţionale şi profesionale pentru că avem mare nevoie de acest lucru în România, de asemenea am propus măsuri pentru încurajarea antreprenoriatului şi îmbunătăţirea educaţiei şi formării profesionale a tinerilor, tocmai pentru a reduce rata şomajului în rândul acestora”.
 

×
Subiecte în articol: ramona manescu europarlamentar PNL ALDE
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close