Senatorul USR Mihai Goţiu: Dan Andronic a minţit în faţa comisiei parlamentare de anchetă privind prezidenţialele din 2009

de S.T.    |    23 Mai 2017   •   22:39
Senatorul USR Mihai Goţiu: Dan Andronic a minţit în faţa comisiei parlamentare de anchetă privind prezidenţialele din 2009 Foto: Agerpres

Senatorul USR Mihai Goţiu susţine că Dan Andronic „a minţit” în faţa comisiei parlamentare de anchetă privind prezidenţialele din 2009 susţinând că nu a cenzurat informaţii când a condus Evenimentul zilei.

„Astăzi (n.r. marţi) USR a depus la Comisie dovada că domnul Dan Andronic a minţit în faţa Comisiei de anchetă. La o întrebare de control pe care i-am pus-o ieri a afirmat că nu a cenzurat informaţii care dezavantajau partenerii când a condus Evenimentul zilei, ceea ce s-a dovedit eronat. (...) Am prezentat astăzi articolele care sunt cenzurate şi fac dovada că, atunci când interesele o cer, domnul Andronic se arată dispus să cenzureze informaţii şi că a minţit în faţa Comisiei de anchetă”, a afirmat Goţiu, membru al Comisiei parlamentare de anchetă privind prezidenţialele din 2009.

Pe de altă parte, Goţiu a declarat că va urmări în cadrul audierilor din Comisie de ce nu au existat fonduri pentru verificarea votului multiplu la prezidenţialele din 2009.
 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close