Antena 3 CNN Politică Stănişoră, convocat, alături de şefii DGIPI, SPP şi STS, la audierile comisiei de apărare

Stănişoră, convocat, alături de şefii DGIPI, SPP şi STS, la audierile comisiei de apărare

Stănişoră, convocat, alături de şefii DGIPI, SPP şi STS, la audierile comisiei de apărare
Sursa foto: Mihai Stãniºoarã
07 Sep 2009   •   16:48

Ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, precum şi secretarul de stat Aurel Lascu şi şeful DGIA, Gheorghe Savu, au fost convocaţi la audieri, pentru marţi dimineaţă, de comisiile de Apărare din Parlament pentru audieri. La aceste comisii sunt aşteptaţi în aceeaşi zi, dar după-masă şi şefii DGIPI, SPP şi STS.
Ministrul şi ceilalţi oficiali MApN vor fi chestionaţi de parlamentarii din comisiile de apărare în legătură cu procesul de delaborare a muniţiilor în general, dar şi despre programele de înzestrare care sunt încă neafectate de modificarea bugetului Ministerului. Nu sunt excluse nici întrebările despre implicarea firmelor celui care este fratele şefului statului, Mircea Băsescu, în anumite afaceri cu armament.
Purtătorul de cuvânt al MApN, maiorul Constantin Spânu, a confirmat prezenţa la eveniment a ministrului. Pe de altă parte, începând de la ora 13.30, la comisiile reunite de apărare sunt aşteptaţi şefii DGIPI Ionel Georgescu, SPP Lucian Pahonţu şi STS, Marcel Opriş.
Potrivit lui George Scutaru, vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor, cei trei şefi ai SPP, STS şi DGIPUI "vor fi întrebaţi, în linii mari, în legătură cu subiecte precum acuzaţiile lui Viorel Hrebenciuc de poliţie politică, interceptările de la Comisia Udrea şi cazul Băbeni".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: DGIPI SPP STS audieri comisie aparare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close