Antena 3 CNN Politică Anunț important făcut de Tăriceanu: În Guvern nu vor funcţiona două echipe

Anunț important făcut de Tăriceanu: În Guvern nu vor funcţiona două echipe

Anunț important făcut de Tăriceanu: În Guvern nu vor funcţiona două echipe
Sursa foto: Foto: Agerpres/Facebook
de S.T.    |    03 Ian 2017   •   16:19

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că formaţiunea sa va fi reprezentantă în comisia anunţată de Liviu Dragnea care va superviza activitatea Guvernului şi a subliniat că în Executiv nu vor funcţiona două echipe separate, a fiecărui partid, ci va fi una singură, care va colabora.

În actualul Guvern nu vor funcţiona două echipe, o echipă a PSD şi o echipă a ALDE. Viitorul Guvern va fi o singură echipă, Guvernul României, punct. (...) Comisia va fi una în care vom avea şi noi reprezentanţi şi care va trebui să urmărească punerea în aplicare a programului de guvernare şi cred că acest lucru este foarte bun”, a spus Tăriceanu.

El a precizat că ALDE nu va avea o comisie separată de supraveghere a activităţii Guvernului, ci va participa la cea propusă de PSD.

ALDE va fi reprezentat în Guvern de Daniel Constantin (vicepremier şi ministru al Mediului), Teodor Meleşcanu (ministrul Afacerilor Externe), Graţiela Gavrilescu (ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul) şi Toma Petcu (ministrul Energiei).

×
Subiecte în articol: PSD ALDE guvern
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close