Antena 3 CNN Politică Titus Corlățean: Unii miniștri nu au experiență în comunicare

Titus Corlățean: Unii miniștri nu au experiență în comunicare

Titus Corlățean: Unii miniștri nu au experiență în comunicare
20 Iul 2017   •   16:22

Senatorul PSD Titus Corlățean a vorbit în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3, despre intențiile Guvernului Tudose privind taxele şi impozitele. Lucru extrem de important, având în vedere că aproape în fiecare zi apare în presă câte un scandal, iar miniştrii au încetat să mai comunice. Și senatorul Corlăţean reproşează proasta comunicare a anumitor miniştri, însă dă asigurări că în niciun caz PSD nu va dori aplicarea de taxe suplimentare pentru companii.

Senatorul PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean a declarat într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că sistemul de impozitare nu va fi schimbat în sensul de a pune o povară suplimentară pe companii.

„Actualul Guvern mi se pare mai bine așezat, mai structurat, cu o coordonare mai coerentă. Ceea ce am semnalat și am spus-o public și astăzi este această comunicare publică care a prezentat deficiență, slăbiciuni și erori. Este și o așteptare a noastră, a parlamentarilor care susținem acest Guvern, ca miniștrii să își măsoare cu mare atenție cuvintele. Unii la început, care sunt profesioniști, care au mai puțină experiență într-o funcție atât de importantă, de ministru. Un ministru trebuie să fie pe deplin conștient că ale sale cuvinte au o greutate foarte mare”, a declarat Titus Corlățean.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close