Antena 3 CNN Politică Un senator român, decizie șoc

Un senator român, decizie șoc

Un senator român, decizie șoc
Sursa foto: foto: voceavalcii.ro
14 Mar 2016   •   19:19

Senatorul ALDE Dan Niţu a declarat luni, pentru Agerpres, că se va retrage definitiv din viaţa politică şi se va dedica familiei, afacerilor şi altor acţiunii social-culturale, mărturisind că este dezamăgit de politica din România, potrivit DCnews.ro.

'Nu mă regăsesc în actuala clasă politică. Sunt dezamăgit de politica din România, politică în care m-am dedicat mai bine de 25 de ani. Este momentul în care mă retrag, mă voi dedica familiei, îmi voi continua afacerile şi mă voi ocupa de acţiuni cu caracter social-cultural, care nu au legătură cu politica. Mă voi strădui să sprijin creativitatea, să continui de exemplu aducerea la lumină a operei mai puţin cunoscută în România a sociologului Dumitru Drăghicescu şi multe altele', a precizat Niţu.

Senatorul ALDE Remus-Daniel Niţu a anunţat luni, în plen, că demisionează din Camera superioară a Parlamentului.

'Senator Niţu Remus-Daniel, ales în Colegiul Uninominal 2 Horezu-Brezoi, îmi dau demisia din calitatea de senator', a transmis Niţu.

El a demisionat pe 3 februarie din PNL şi a activat în grupul senatorilor liberal-conservatori (ALDE), precizând la acea dată că decizia are legătură cu situaţia filialei PNL Vâlcea.

'Mă despart cu greu de acest partid, al cărui membru sunt de peste 25 de ani, dar decizia de a demisiona am luat-o în urma unei analize serioase a situaţiei actuale din filiala PNL Vâlcea. Plec pentru că nu mă mai regăsesc în actuala structură politică. Vă asigură însă că nu există niciun conflict de natură personală cu niciunul dintre membrii PNL Vâlcea, doar că din punct de vedere politic viziunile noastre nu mai coincid', preciza Niţu.

×
Subiecte în articol: ALDE
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close