Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: Aceia care au credință sunt oameni mult mai buni! Eu cred în Dumnezeu

Viorica Dăncilă: Aceia care au credință sunt oameni mult mai buni! Eu cred în Dumnezeu

Viorica Dăncilă: Aceia care au credință sunt oameni mult mai buni! Eu cred în Dumnezeu
29 Aug 2019   •   17:25

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat, joi, după sfinţirea Mănăstirii ''Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul'' din satul Breaza, comuna Lisa, judeţul Braşov, că participă la astfel de evenimente ori de câte ori este invitată, ea subliniind că este ''un om care crede în Dumnezeu''.

"De fiecare dată când sunt invitată la o slujbă, la sfinţirea unei biserici, eu particip. Eu sunt un om care cred în Dumnezeu şi cred că aceia care au credinţă sunt oameni mult mai buni", a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Liderul PSD le-a transmis românilor "să aibă credinţă" "că binele învinge întotdeauna răul şi aşa se va întâmpla şi acum".

"Toţi cei care venim la biserică de aceea venim, ca să fim mai buni. Şi cred că manifestările şi răutăţile în faţa bisericii sau în timpul unei slujbe nu-şi au locul. Politica e de o parte şi Biserica de o parte. Eu am venit aici să mă rog", a subliniat premierul.

Câteva sute de oameni au participat, joi, la sfinţirea Mănăstirii "Tăierea Capului Sf. Ioan Botezătorul" din satul Breaza, comuna Lisa, judeţul Braşov, ceremonialul religios fiind oficiat de un sobor de preoţi, în frunte cu Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, care, la începuturile sale ca preot, a slujit la Lisa. La eveniment au participat şi liderul PSD, premierul Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, parlamentari şi primari PSD din Ţara Făgăraşului. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close