Antena 3 CNN Show Cornel Gales, prima reactie dupa moartea Ionela Prodan: "In alta dimensiune se reuneste un cor al solistilor nostri dragi de muzica populara"

Cornel Gales, prima reactie dupa moartea Ionela Prodan: "In alta dimensiune se reuneste un cor al solistilor nostri dragi de muzica populara"

Cornel Gales, prima reactie dupa moartea Ionela Prodan: "In alta dimensiune se reuneste un cor al solistilor nostri dragi de muzica populara"
16 Apr 2018   •   22:17

IONELA PRODAN A MURIT. Cornel Gales a transmis un mesaj dupa aflarea vestii ca Ionela Prodan a murit.

"Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Vazand cum ni se duc artistii, nu pot sa ma gandesc decat ca undeva, in alta dimensiune, se reuneste un cor al solistilor nostri dragi de muzica populara. imi pare tare rau pentru Ionela Prodan, dar si pentru suferinta Aneimaria Prodan. M-am intalnit cu ea cand m-am intors din Dubai, pe 4 ianuarie. Am zburat cu aceeasi cursa si tin minte ca era atat de trista si abatut incat, m-a impresionat. Se vedea clar ca are o suferinta, o mare tristete. Ii transmit condoleante si putere. Sa se intareasca singura, pentru ca urmeaza o perioada grea. Din pacate timpul inapoi nu-l poate da. Cronos (n.r.:personaj din mitologia greaca) este neiertator!", a transmis sotul Ilenei Ciuculete.

×
Subiecte în articol: cornel gales ionela prodan a murit mesaj
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close